Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Hankook iON evo (IK01A) 235/60 R19 107V XL 4PR SUV, EV, SoundAbsorber, HU SBL

Uusi
Hankook

Hankook iON evo (IK01A)
235/60 R19 107V XL 4PR SUV, EV, SoundAbsorber, HU SBL

Renkaan koko
235/60 R19 107V XL 4PR SUV, EV, SoundAbsorber, HU SBL  Muuta 
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
Kesärenkaat
Nopeus
V: Hyväksytty jopa 240 km/h
Ply Rate
4  
EAN
8808563570921
Tuotenro
D-127435
Rengasmerkinnät
DEX
EU
European Production

SVH-hinta*   207,00 €
vain
179,39
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 181,13 €

Lisää tuote vertailuun

Miksi kannattaa tehdä ostoksia rengas-online.com ?
Maksuton toimitus**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Delticom Tuotekuvaus

HANKOOK

Maksimoi sähköautosi suorituskyky Hankook iON evo (IK01A) renkailla

Tutustu Hankook iON evo (IK01A) renkaisiin—unelmapäivitys sähköautollesi. Nämä renkaat eivät ole vain hyviä; ne muuttavat pelin, varmistaen että ajosi on sujuvampaa ja kestää pidempään.

  • Kaksoishaaste: Kehittynyt käsittely kohtaa pidennetyn toimintasäteen. EV Contour -teknologian ansiosta kaarrejäykkyys on lisääntynyt 10%, mikä tekee ohjauksesta lasten leikkiä. Ja optimoidun kovettumisen ansiosta voit sanoa hei lisäkilometreille yhdellä latauksella.
  • Luokkansa huippu: EU:n rengasmerkintä antaa sille kolmois-A:t kaikilla alueilla. Se tarkoittaa, että käsittely, kilometrimäärä ja märkäpito kaikki läpäisevät testin erinomaisesti!

Näiden renkaiden käsittely on helppoa, jopa sähköauton lisäpainon kanssa. Ajo tuntuu vakaalta ja responsiiviselta. Kun tiet muuttuvat märiksi, ovelasti suunnitellut sivu-uurat astuvat peliin—kapeat sisäpuolella pitäen melun alhaisena ja leveät ulkopuolella tarjoten vankan pidon.

Ja melu? Käytännössä poissa. Melunvaimennusteknologia, mukaan lukien optimoitu sävelkorkeusjärjestys ja erityiset melua vaimentavat materiaalit, vähentää kuulemaasi, jotta voit keskittyä tärkeään.

  • Rakennettu kestämään: Tasainen kuluminen ja korkea kilometrimäärä ovat vakioita, kiitos ympäristöystävällisen EVolution-yhdisteen. Nämä renkaat pysyvät mukana, vähentäen usein tapahtuvien vaihtojen vaivaa.

Parannetuilla turvallisuusominaisuuksilla vakaampaan ohjaukseen ja parempaan pitoon, erityisesti sähköautojen suuren vääntömomentin alla, Hankook iON evo (IK01A) on todella täydellinen paketti. Miksi tyytyä vähempään, kun voit saada parhaan?

*Saatavilla olevat listahinnat tarjoavat mahdollisuuden laskea rengasvalmistajien ja jälleenmyyjien välisten myyntihintojen eron nettoperusteisesti. Ne eivät milloinkaan ole maksettavia myyntihintoja tai yleisiä maksettuja hintoja.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.